DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
2022-01-21

Türk Diş Hekimleri Birliği’nden Fakültemize Ziyaret



 
 
Türk Diş Hekimleri Birliği’nden Fakültemize Ziyaret
 
  Türk Diş Hekimleri Birliği Genel Saymanı Dt. Tolga KUTAL ve Tekirdağ Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Erkan YARAPSAN Fakültemizi ziyarette bulundular.
  Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gürel PEKKAN, Dekanlık Makamında gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, ziyarette Tekirdağ ve bölgemizde ağız ve diş sağlığı ile diş hekimliği eğitim-öğretimi konularında yapılabilecek çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.
  TDB Genel Saymanı Dt. TUTAL ve Oda Başkanı Dt. YARAPSAN, Diş Hekimliği Fakültemiz birimleri ve Ağız ve Diş Sağlığı Araştırma ve Uygulama Merkezimizin diş tedavi polikliniklerini gezerek, böyle bir merkezin şehrimize kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler. Fakültemizin daha ileri noktalara taşınması konusunda işbirliğine her zaman açık olduklarını da sözlerine eklediler.
  Dekanımız Prof. Dr. Gürel PEKKAN da kendilerine nazik ziyaretleri ve çiçek takdimleri için çok teşekkür ederek, işbirliği ve diyaloğun şehrimiz ve bölge insanımızın daha ileri düzey ve kaliteli ağız diş sağlığı hizmeti almasında son derece önemli olduğunu belirtti.