DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
2022-02-21

Diş Hekimliği Fakültemizde Temel İSG Eğitim Verildi.

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından Diş Hekimliği Fakültemiz ile Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimiz için Öğr. Gör. Metin TAŞKIN İş Güvenliği Uzmanı ve Dr. Türkan HASTÜRK ise İşyeri Hekimi olarak görevlendirilmiştir.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun Çalışanların Eğitimi konulu 17. Maddesinde; "İşveren, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini almasını sağlar." hükmü gereğince tüm Dekanlık ve Merkez çalışanlarına yönelik olarak İSG Uzmanı Öğr. Gör. Metin TAŞKIN ve İşyeri Hekimi Dr. Türkan HASTÜRK tarafından 14-18 Şubat 2022 tarihleri arasında 08:30-10:30 saatleri arasında Diş Hekimliği Fakültemiz Toplantı Salonunda Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilmiştir. Eğitim sonunda Katılım Belgesi verilecektir.