2022-08-17

Fakültemizde YÖKAK Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Bilindiği üzere Üniversitemiz, 2022 yılı içerisinde akredite edilmek üzere Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığına niyet beyanında bulunmuş ve Başkanlık tarafından 2022 yılı Akreditasyon Programına dahil edilmiştir.

Bu kapsamda Üniversitemizde YÖKAK Akreditasyon çalışmaları ve TNKÜ 2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu doğrultusunda birimlerimizin değerlendirmeye hazırlanması ve kalite süreçlerinin içselleştirilmesi için TNKÜ Kalite Komisyonu üyeleri tarafından birimlerimize ziyaretler gerçekleştirilmektedir.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER Başkanlığında Kalite Komisyonu üyelerince Diş Hekimliği Fakültemize daha önce bildirilen ziyaret takvimi doğrultusunda 15.08.2022 Pazartesi günü saat 14:00 de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı sonrasında Dekanımız Prof. Dr. Gürel PEKKAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER’ e ve TNKÜ Kalite Komisyonu üyelerine yaptıkları bu sunumdan ve bilgilendirmeden dolayı teşekkür etti.